LAD DIN ADVOKAT SKABE VÆRDI !

PERNILLE BLOCH

Advokat (H), partner, Mediator og retsmægler

Direkte: 96 11 94 90
Mobil: 4024 9494
E-mail: pb@advokaternenupark.dk

Et par gode råd fra Advokaterne Nupark kan ofte skabe stor værdi !

Hvis du skal købe eller sælge en virksomhed, købe bolig eller erhvervsejendom, ansætte en ny medarbejder, indgå aftaler med kunder og leverandører, stifte et selskab, indgå en ejeraftale eller noget helt tredje, kan Advokaterne Nupark meget ofte skabe god værdi i form af at påpege mulige problemstillinger og gøre formuleringerne i aftalen helt skarpe. Dermed forebygger vi de dyre konflikter, som kan opstå efterfølgende. Konflikter som ikke bare kan være dyre rent økonomisk, men også tager alt for meget tid og fokus fra driften af din virksom hed eller dit job, og måske endda får dig til at ligge vågen om natten.

Ofte er vores hjælp ikke så dyr, som du måske tror. Samtidig er det penge, som kan være givet rigtig godt ud. Værdien skal måles både i det konkrete produkt vi leverer og de mulige fremtidige udgifter og bekymringer, som vores arbejde er med til at spare dig for. Vi forsøger at afregne efter den tid vi bruger, men også med fokus på den værdi, som vores arbejde skaber – ofte i form af tryghed og forebyggelse af fremtidige problemer. Det er vigtig for os, at vores kunder får den bedste rådgivning til en fair pris.

Ring til Advokaterne Nupark på tlf 96 11 94 94 og drøft dit behov for rådgivning med os. Det koster ikke noget at spørge, om vi kan hjælpe dig og hvad prisen er. Ofte kan et enkelt godt råd faktisk være gratis.
https://demo.peoplez.dk/advokaternenupark

 

Nupark 45, 3.
7500 Holstebro
Tlf. 96 11 94 94
Fax 96 11 94 95
Advokater i Holstebro
– langtidsholdbare juridiske løsninger til kunder i hele Danmark