LØBER DIN VIRKSOMHED EN STOR RISIKO I HVERDAGEN ?

PERNILLE BLOCH

Advokat (H), partner, Mediator og retsmægler

Direkte: 96 11 94 90
Mobil: 4024 9494
E-mail: pb@advokaternenupark.dk

LØBER DIN VIRKSOMHED EN STOR RISIKO I HVERDAGEN ?

Det spørgsmål bør mange virksomhedsejere og ledere stille sig selv. Har du det fulde overblik over virksomhedens juridiske forhold ? Forpligtelser i kontrakter med større kunder ? Kontrakter med underleverandører ? Ansættelseskontrakter ? Produktansvarsforsikring ? Sikring af varemærker og andre rettigheder ?

Der findes en lang række risikomomenter i driften af enhver virksomhed. Ofte også risikomomenter, som virksomheden ikke har erkendt og taget stilling til. Hvor stor en risiko udgør de egentlig ? De risici som en virksomhed løber, kan oftest inddeles i kategorier efter, hvor alvorlige de er rent økonomisk (og tidsmæssigt), hvis de bliver aktuelle. Gemmer der sig noget, som i sidste ende kan true virksomhedens eksistens ? Taler vi kun om noget, som kan blive dyrt, mentalt belastende, tidskrævende og fjerne fokus fra driften for ejere og ledelse ? Eller er det en bagatelagtig risiko, som man godt kan leve med ?

Langt de fleste vil formentlig have mere ro i maven, hvis de kender til de juridiske risici, som findes i virksomheden og har taget aktivt stilling til dem.

Vi fungerer også gerne som sparringspartner, hvis du sidder med et problem, som “irriterer” dig og som du ikke rigtig kan finde en løsning på. Det gælder også problemstillinger, som ikke er strengt juridiske.

Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for din virksomhed og hvordan vi sammen kan sikre en bedre nattesøvn og en god mavefornemmelse.

Ring til Advokaterne Nupark, Holstebro, på telefon 96 11 94 94 og tal med advokat Pernille Bloch. Du kan også kontakte os via e-mail på pb@demo.peoplez.dk.

 

Nupark 45, 3.
7500 Holstebro
Tlf. 96 11 94 94
Fax 96 11 94 95
Advokater i Holstebro
– langtidsholdbare juridiske løsninger til kunder i hele Danmark